Sunday, February 22, 2015

Ystävänpäivä, huonoja päiviä ja diploma work

Sain ystävänpäivänä Norjalaiselta keväisiä tulppaaneja.




Kävimme syömässä TripAdvisorin kautta löytämässämme ravintolassa nimeltä Chess (http://www.chessrestaurant.hu/). Ravintola oli sisustettu shakkiaiheisesti ja oli tosi viihtyisä. Olimme varanneet pöydän seitsemäksi ja kun saavuimme paikalle, näimme ikkunasta, ettei ravintolassa ole muita. Hetken mietimme, onko ravintolassa vikana, mutta sisään mentyämme meille selvisi, että paikka on täyteen varattu, mutta muut tulevat vain Keski- ja Etelä-Eurooppalaisittain myöhemmin.








 Ruoka oli todella hyvää ja yllätyksellistä. Norjalainen esimerkiksi söi pääruualla ankkaa suklaapastalla.






Ystävänpäivän jälkeen minulla on ollut useampi huono päivä ja ne huopentuivat, kun sain flunssan torstaina. Viikonloppu on mennyt kotona ja missasin mm. suomalaisten kokoontumisen perjantaina. Toivottavasti paranen ihmeellisesti huomiseksi. Huonojen päivien piristyksenä sain Norjalaiselta makaroneja ja kakkuja.




Yhtenä päivänä paistoin lettuja ja muutenkin olen vetänyt kakkuja etsiessäni täydellistä juustokakkua. On löytynyt monta hyvää ehdokasta :p Nyt kunhan saan itseni terveeksi niin voisi alkaa vaikka urheilla taas enemmän, jos mielikin paranisi :)

Viikon piristyksenä kuitenkin totesin taas, miten nopeasti aika menee. Löysin itseni nimittäin miettiessä diploma workini (eli gradua suurin piirtein vastaavan) aihetta. Brain stormauksella löysin monta mielenkiintoista mahdollista otsikkoa ja ainakin itselleni selvisi mitkä aiheet minua kiinnostavat. Työn pitää valmistua vasta 5. vuoden loppuun mennessä, eli tässä on vielä VUOSIA aikaa, mutta "aikainen lintu madon nappaa" ja mitä näitä nyt on. Otin jo yhteyttä yhteen laitokseen ja varmaan aikaisintaan 4. vuodelle on järkevää alkaa enemmän kerätä aineistoa ja kirjoittaa. Ja tässä ajassa ehdin vielä vaihtaa täysin mielenkiinnon alani. Mutta tosiaan oli mukava huomata, miten opinnot ovat jo niin pitkälle kuitenkin edenneet, että voi alkaa tällaisia miettiä. Etiäpäin vaan!

No comments:

Post a Comment